Osana puhdasta siirtymää

Tuotamme sähköä vuosittain noin 6 omakotitalon kulutuksen verran aurinkoenergiajärjestelmällämme.
Tuottamallamme sähköllä vähennämme hiilidioksipäästöjä 2,31 tonnia vuodessa.

Käytämme markkinoiden uusinta akkuteknologiaa. Näin varmistamme että tuottamamme energia on käytössä ympäri vuorokauden.

Vastuullinen energian käyttö

Olemme sitoutuneet vastuulliseen energiankäyttöön, koska haluamme toimia ilmastonmuutosta vastaan. Käytämme kaikissa kohteissamme päästötöntä energiaa.
Tavoitteenamme on parantaa rakennusten energiatehokkuutta pienin ja isoin keinoin.

Digitaaliset työkalut

Digitaalisten työkalujen avulla pystymme vähentämään päästöjä, joita syntyy muun muassa matkustamisesta ja tulostamisesta.

Digitaaliset työkalut auttavat meitä tietojen hallinnoimisessa ja nopeuttavat asiakaspalveluamme, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti.

Kulttuuritoiminnan kasvu

Haluamme olla mukana kehittämässä hämeenlinnalaista kulttuuritoiminta. Olemme Kantolan alueen kulttuuritoimijat ry:n pääyhteistyökumppani.

Osana vastuullisuuohjelmaamme tarjoamme tilat Galleria Kantolan toimintaan.

Ympäristön- ja maisemanhoito

Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät kiinteistöissämme. Meille on tärkeää saada tiloista viihtyisät ja ulkoalueista siistit sekä turvalliset. Olemme lisänneet ulkoalueiden istutuksia ja haluamme vaalia luonnon monimuotoisuutta siinä määrin kun se on teollisuusalueilla mahdollista.

Hyvä välitystapa

Olemme sitoutuneet toimimaan välitysalaa koskevan lainsäädännön sekä Kiinteistönvälitysalan keskusliiton laatiman Hyvän Välitystavan ohjeen mukaisesti.