Vanajan Kiinteistöt on kiinteistöalan yritys,
jolta voit vuokrata toimitilat, kodit ja varastot

Miksi kannattaa valita meidät?

Monta tarvetta, monta ratkaisua
Vuokraamme asiakkaillemme koteja, liikehuoneistoja, teollisuushalleja, toimistoja, varastoja ja harrastetiloja. Suojissamme toimii muun muassa myymälöitä, metallipajoja ja liikunta-alan yrityksiä.

Sinua varten
Jos toiveidesi ja tarpeidesi mukaista tilaa ei löydy meiltä, me rakennamme sen sinulle. Kehitämme ja remontoimme tilojamme juuri sinulle sopivaksi. Tuo oma ideasi mukaan ja nosta se lentoon tiloissamme!

Vastuullisuus ja kestävyys
Olemme sitoutuneet vastuulliseen energiankäyttöön, koska haluamme toimia ilmastonmuutosta vastaan. Niinpä investoimme jatkuvasti energiatehokkuuteen, ja jo 91% kiinteistöistämme käyttää päästötöntä energiaa. Tätä prosenttilukua pyrimme kasvattamaan koko ajan.  

Missä kohteemme sijaitsevat?

Me olemme siellä missä sinäkin
Vuokrattavat tilamme löydät eri puolilta Hämeenlinnaa. Liikehuoneistoja on keskustan läheisyydessä, ja laajat varastotilat ja korkeat hallit ovat muun muassa Kantolassa. Lisäksi tarjoamme toimistotiloja ja asuntoja eri puolilta kaupunkia.

Tällä hetkellä olevat vapaat kohteet
Vuokrattavat kohteet löydät sekä
Oikotien sivuilta että Vanajan Kiinteistöt -kotisivuilta. Klikkaa linkkejä, niin pääset etsimään sinulle sopivaa tilaa: Toimitilat , Varastot , Asunnot